ZDA 2007

ZDA 2007 (Konec dela…)
15. september 2007

Zadnjih nekaj dni v kampu je bilo zelo zanimivih. Vsi smo po eni strani čakali konec poletja, saj za delo ni bilo več prave energije in volje. To, kar smo vse poletje tako željno pričakovali, je bilo pred nami. Vedeli smo, da se bomo razšli in ostali bodo samo še lepi spomini na delo, doživetja in skupne trenutke, ki smo jih preživeli v štirih mesecih.
Dan pred odhodom nama je največ težav povzročala prtljaga. Poskušala sva napolniti najina dva nahrbtnika in potovalko, pa ni šlo. Tako sva bila primorana kupiti dodaten kovček, kamor sva lahko zložila ostalo prtljago.
V soboto sem še ves dan delal. Dopoldan sem pomagal pospravljati sobe, popoldan pa v kuhinji. Za delo ni bilo več prave energije. Moje misli so že »odplavale« na drugo stran Amerike. Po končanem delu smo imeli še zadnjo zabavo. Vsi, ki smo se čez poletje največ družili, smo si naredili nekakšno poslovilno zabavo, ki je bila prežeta z veliko čustvi in žalostjo.. Poslovili smo se objeti ob pesmi Wind of Change.
To je bilo že moje tretje podobno poslavljanje… 
S Sandro sva se odpravila z zabave šele nekaj minut pred tretjo uro zjutraj, le toliko, da sva vzela prtljago in šla na avtobus, ki naju je že čakal, da naju odpelje na letališče…
Ob oddaji prtljage, sva bila primorana še nekaj stvari preložiti, da sva uskladila težo, nekaj pa sva celo vrgla vstran, ker je bila skupna teža prevelika…
Vermont nasvidenje… Lepo mi je bilo preživeti še eno poletje v tej mali državi na SV Združenih držav.

Kolorado prihajava…